Bidet Villeroy & Boch Avento – Elegantní závěsný model pro vaši koupelnu (54050001)

Není pochyb o tom, že bidety jsou skvělým řešením pro každou moderní koupelnu. Své použití najdou nejen v luxusních hotelech, ale také v soukromých domácnostech. Pokud hledáte bidet, který sjednocuje kvalitu, eleganci, a ergonomii, představujeme Vám ho: bidet Villeroy & Boch Avento – závěsný model, který zaujme nejen svojí funkčností ale i díky svému modernímu vzhledu.

Materiál

Bidet Villeroy & Boch Avento má skvělé vlastnosti, díky materiálu, z kterého je vyroben. Použití keramiky nejvyšší kvality zaručí nejen dlouhou životnost, ale také neuvěřitelnou estetiku. Neuvěřitelně hladký povrch keramiky zanechává pocit elegance, lyriky a dodává do koupelny jedinečný look.

Závěsný design

Bidet Villeroy & Boch Avento s výhodou zahajuje zavedení závěsných zařízení do koupelen. Eliminuje použití stojanu a tím omezí použití nábytku v koupelně na minimum. Díky tomu je možné použít prostor koupelny efektivněji. Použití závěsného konstrukce zajišťuje těsný kontakt bidetu s podlahou, ohromující estetiku a jednoduchou údržbu prostoru.

Geometrie a ergonomie

Nádherná a jedinečná geometrie bidetu Villeroy & Boch Avento není jeho jedinou předností. Je také navržený s ohledem na ergonomii. S ohledem na použití při hygieně nevylévá vodu přes okraj, což minimalizuje potřebu úklidu. Kromě toho je uživateli zajištěna neuvěřitelná pohodlnost a zlepšení zážitku z celé hygienické akce.

O kvalitě se nejedná

Nakup bidetu Villeroy & Boch Avento neznamená pouze získání zařízení, které splní požadavky na hygienu a estetická očekávání, ale také potvrzení přesvědčení o vynikající kvalitě produktů této značky. Jedná se nejen o extravagantní design a dokonalou ergonomii. Vyberte si bidet Villeroy & Boch Avento, pořiďte si krásnou elegantní a kvalitní doplněk do své koupelny.

V případě zájmu si můžete bidet Villeroy & Boch Avento zakoupit na stránkách našeho e-shopu: https://www.nabytekprozivot.cz/produkt/bidet-villeroy-boch-avento-zavesny-54050001.

Bathroom with bidet
Bidet Villeroy & Boch Avento