Recenze umyvadlové baterie Hansa Primo s výpustí chrom 49402203

Umyvadlová baterie Hansa Primo s výpustí chrom 49402203 je velmi kvalitní a moderní baterií, která nabízí vysokou účinnost v kombinaci s krásným designem. Baterie se hodí pro různé druhy umyvadel a je velmi snadno instalovatelná, takže ji může namontovat kdokoli. Díky jejímu modernímu vzhledu se dá baterie využívat jak v klasických, tak i moderních koupelnách.

Páková stojánková umyvadlová baterie

Tato baterie je páková a stojánková, což znamená, že se ovládá páčkou a může se postavit na umyvadlo. To je velmi praktické, protože umožňuje jednodušší manipulaci s vodou a umožňuje snadnější čištění umyvadla. Navíc je tato baterie velmi elegantní a moderní.

Bez výpusti

Tato baterie není vybavena výpustí, ale i tak je velmi praktická a užitečná. Díky tomu, že nemá výpusti, se nezadržuje umazaněná voda, což je velmi praktické a zabraňuje vzniku nežádoucího zápachu. Baterie je velmi snadno ovladatelná a vyzařuje moderní vzhled.

V chromovém provedení

Tato umyvadlová baterie je k dispozici v krásném chromovém provedení, které vypadá velmi skvěle a dává baterii moderní vzhled. Díky vysokému lesku chromu bude baterie krásně vynikat a přitahovat pozornost. Navíc je baterie velmi snadno udržovatelná a čistitelná.

S výpustí chrom 49402203 je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a elegantní baterii, která přináší vysokou kvalitu a účinnost. Navíc je baterie velmi snadno instalovatelná a může ji namontovat kdokoli. Pokud hledáte kvalitní a moderní umyvadlovou baterii pro svou koupelnu, pak je tato baterie tou správnou volbou pro vás!

Umyvadlová baterie Hansa Primo s výpustí chrom 49402203

Výška baterie: 13,1 cm

Ramínko: ve výšce 5,6 cm

Průtok baterie: 6 litrů/minutu

Koupit umyvadlovou baterii Hansa Primo s výpustí chrom 49402203