Dávkovač mýdla Bemeta Trend-I chrom v růžové barvě – praktický pomocník pro každou koupelnu

Při vybavování koupelny je důležité myslet nejen na praktičnost, ale také na design. Dávkovač mýdla Bemeta Trend-I chrom v růžové barvě je právě takovým prvkem, který splňuje oba tyto požadavky.

Vlastnosti produktu

Dávkovač mýdla Bemeta Trend-I chrom v růžové barvě vyniká svým moderním vzhledem, který okouzlí jistě nejednoho milovníka moderního designu. Kromě toho však nabízí řadu dalších předností:

  • Montáž lepením i vrtáním: To umožňuje univerzální použití dávkovače pro různé typy koupelen.
  • Snadné doplňování: Dávkovač se snadno otevírá a dokáže pojmout až 250 ml mýdla nebo jiné tekutiny.
  • Dlouhá životnost: Pouzdro dávkovače je vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, který je odolný proti vodě a vlhkosti.

Tyto vlastnosti již samy o sobě stačí k tomu, aby byl dávkovač mýdla Bemeta Trend-I chrom v růžové barvě ideální volbou pro každou moderní koupelnu.

Montáž dávkovače

Jak již bylo zmíněno výše, dávkovač mýdla Bemeta Trend-I chrom v růžové barvě je možné namontovat dvěma způsoby.

Montáž lepením: Pomocí speciálního lepu se dávkovač připevní k povrchu koupelny. Tento způsob je vhodný především pro obklady nebo dlaždice, jelikož zachovává vzhled koupelny a nevyžaduje žádné vrtání do stěn.

Montáž vrtáním: Pokud je nutné dávkovač připevnit na povrch, který není vhodný ke lepení, je možné použít montáž pomocí šroubů. V balení je kromě samotného dávkovače také sadu na nalepení koupelnových doplňků pro montáž bez vrtání (kód zboží 199352010SIKO), kterou je však potřeba zakoupit samostatně, neboť není součástí balení dávkovače.

Závěr

Dávkovač mýdla Bemeta Trend-I chrom v růžové barvě je jedním z těch produktů, kterým se podařilo sladit nejen praxi s estetikou, ale také kvalitu s cenou, díky čemuž je ideální volbou pro každého, kdo hledá praktické řešení pro svou koupelnu. Pokud hledáte moderní dávkovač mýdla, který snadno namontujete a který se bude hodit do jakékoliv koupelny, může být právě tento produkt tou správnou volbou.

Dávkovač mýdla Bemeta Trend-I chrom v růžové barvě

Více informací a možnost zakoupení najdete na stránkách Nářadí.cz.